Bitcoin

‚Ferocious Rally‘: Weiss klassifiserer Bullish på Bitcoin, pris til å treffe 70 000 dollar neste år

Weiss Ratings har skissert viktige årsaker til at investorene bør være haussomme når det gjelder bitcoin, og se et „voldsomt møte“ med prisen på cryptocurrency som forventes å ramme 70 000 dollar neste år. I tillegg øker Federal Reserve store pengetrykk og institusjonelle investeringer i cryptocurrencies til habiliteten.

Hvorfor Weiss ratings er bullish på Bitcoin

Weiss Ratings-analytikere Bruce Ng og Juan Villaverde forklarte forrige uke hvorfor investorene bør være hausse med bitcoin til tross for noen sidelengs konsolidering. Weiss Ratings rangerer for tiden bitcoin først blant alle cryptocurrencies generelt.

En av de tre viktigste grunnene til at analytikerne er bullish om bitcoin stammer fra en prisforutsigelse basert på aksje-til-strømningsanalysen (S2F). Den populære prognosemodellen „peker nå på et voldsomt møte de neste 12 månedene,“ skrev de.

Ng og Villaverde beskrev at „S2F er basert på den sunn fornuft forestillingen om at den knappere en vare er, desto mer verdifull blir den,“ og la til at knapphet måles ved sirkulerende tilførsel. For eksempel har gull en S2F på 62, som er „antallet år med nåværende produksjon som kreves for å matche globale jordbunnsholdninger,“ presiserte de.

Etter at Bitcoin  Profit halveringen i mai ble det opprettet 6,25 nye bitcoins hvert 10. minutt, noe som betyr „det vil ta anslagsvis 56 år for ny mintage å matche Bitcoin sirkulerende forsyning,“ fortsatte de. „Legg merke til hvor nær S2F-tallet det er for gull, noe som er fornuftig fordi bitcoin raskt er i ferd med å bli en viktig rival til gull som en sikker havninvestering.“

‚Ferocious Rally‘: Weiss klassifiserer Bullish på Bitcoin, pris til å treffe 70 000 dollar neste år

Analytikerne la til at „tidligere S2F-forutsigelser stemmer godt overens med bitcoin’s faktiske prisutvikling,“ som vist i diagrammet over, og utdypende:

Nå, basert på historien til halveringen, sier nåværende S2F-analyse at bitcoin bør nå 70 000 dollar innen – en gang rundt midten av 2021 … Selv om det viser seg å være bare halvt riktig, kan du likevel tredoble pengene dine.

De to andre grunnene til at Weiss Ratings ’analytikere fremhevet var“ QE-uendelig ”og institusjonelle penger som strømmer inn i cryptocururrency. Det pandemiske miljøet med covid-19 har presset Federal Reserve til å trykke 2,9 billioner dollar i nye papirpenger på bare 13 uker, eller omtrent 22 millioner dollar i minuttet, forklarte analytikerne. „Uansett hvilket som helst tiltak, er dette korrupsjon av penger i industriell skala,“ utbrøt de og spådde at investorer vil helle penger i bitcoin og gull „som en trygg havn når de mister tilliten til papirpenger.“

Milliardærinvestoren Mike Novogratz har også sagt at sentralbankene som trykker rekordmengde er det beste miljøet for bitcoin.

Den siste hovedfaktoren Ng og Villaverde fokuserte på var den økende interessen for cryptocurrency blant institusjonelle investorer, for eksempel av Paul Tudor Jones som investerte rundt 210 millioner dollar av sine egne penger i bitcoin. Grayscale Investments har lagt bitcoin til sin Grayscale Bitcoin Trust raskere enn frekvensen av nye mynter som ble utvunnet, og nylig samlet risikokapitalisten Andreessen Horowitz en halv milliard dollar for å investere i kryptostarter. Analytikerne åpnet:

Den rene vekten av institusjonelle størrelser som strømmer inn i et lite marked som bitcoin kan ha virkelig eksplosive effekter.

Für dich vielleicht ebenfalls interessant...