Guggenheim-tietohallintojohtaja halusi manipuloida Bitcoinia

Joten tänään, siis huomenna – Guggenheim-tietohallintojohtaja halusi manipuloida Bitcoinia villeillä ennusteilla

Guggenheimin sijoituspäällikköä kritisoidaan nyt villeistä hintaennusteistaan, koska se voi olla hinnan manipulointia.

Guggenheimin sijoituspäällikön Scott Minerdin tekemät hintaennusteet, jotka vaihtelivat voimakkaasti hyvin lyhyessä ajassa, liittyvät todennäköisesti suoraan hänen yrityksensä massiiviseen sijoitukseen Bitcoiniin. Sosiaalisessa mediassa häntä syytetään nyt hinnan manipuloinnin yrityksestä.

Salauskauppias huomasi, että 31. tammikuuta Coinbase-salausvaihto siirsi lähes 500 miljoonaa dollaria BTC: ssä useisiin yksityisiin lompakkoihin. Tämä Bitcoin Bank määrä puolestaan ​​vastaa suunniteltua sijoitussummaa, jonka Guggenheimin sijoitusrahasto osoittaa raportissa American Securities and Exchange Commissionille. Joten voidaan päätellä, että sijoituspalveluyritys osti tämän bitcoinin.

Katsoin aikaisempaa 14K $ BTC-tapahtumaa

Jaa yli 8 hienosti sekoitettua lompakkoa, ja jotkut lähdöt menevät joukolle muita ei-sukulaisia ​​lompakoita

~ 14466 $ BTC, joka on noin 500 miljoonaa dollaria pic.twitter.com/pXVUZdvRxv
– // Bitcoin ack (@BTC_JackSparrow) 1. helmikuuta 2021

Tähän ostokseen johtavat tapahtumat antavat sille kuitenkin lempeän jälkimaku. Minerd sanoi 21. tammikuuta 10 päivää ennen investointia, että markkinoiden johtava kryptovaluutta „laskee takaisin 20 000 dollariin“ ja että merkittäviä voittoja ei todennäköisesti tule olemaan ennen vuotta 2022.

Haastattelussa Bloomberg Televisionille 27. tammikuuta hän toisti tämän arvion väittäen, että institutionaalisten sijoittajien nykyinen kiinnostus ei riitä pitämään Bitcoinia yli 30000 dollarin.

Kuitenkin 31. tammikuuta jälkeen, kun hänen yrityksensä on ilmeisesti tehnyt suuren investoinnin, Guggenheim CIO: n hintaennusteet ovat yhtäkkiä jälleen silmiinpistävän optimistiset. Tämän viikon alussa hän jopa sanoi uutiskanavan CNN haastattelussa, että Bitcoin nousee tulevaisuudessa 600 000 dollariin. Tämä ylittää hänen oman kunnianhimoisen 400 000 dollarin ennusteensa, jonka hän teki joulukuun puolivälissä.

Salausyhteisö ei jättänyt tätä „kaksinaisuutta“ huomiotta, minkä vuoksi se jäljittää Minerdin ristiriitaiset julkiset lausunnot sosiaalisissa verkostoissa.

Muista, että Guggenheim haluaa sinun myyvän #bitcoinia, jotta he voivat ostaa halvempia. Yritetty pelotella markkinoita ajatteluhintaan romahtaa 20 000 dollariin, vaikka heidän mielestään sen arvo on 400 000 dollaria. https://t.co/B4woO5ULcW
– Alex Krüger (@krugermacro) 1. helmikuuta 2021

Jotkut salaussijoittajat näkevät sen vain „pelästystaktiikana“ (FUD), kun taas toiset syyttävät sijoitusjohtajaa tahallisesta markkinoiden manipuloinnista. Negatiivisilla ennusteillaan Minerdin sanotaan alun perin yrittäneen laskea hintaa alas ostaakseen halvalla, mitä seurasi liian luottavaisia ​​ennusteita hinnan nostamiseksi uudelleen ja voiton saamiseksi.